ID:
heslo:
zůstat přihlášený(á)

Podmínky a poučení o ochraně osobních údajů 

Správce osobních údajů:

DIADEM Praha, spol. s r.o., se sídlem Na Květnici 850/20, 14000 Praha 4 - Nusle, IČ: 63673096, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 36703

Kontaktní údaje správce:

Email: info@studiofascinace.cz

Telefon: 775 134 655

Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů:

xxx

Podmínky a poučení:

  • Prostřednictvím kontaktních, registračních a dalších formulářů budeme zpracovávat tyto osobní údaje: jméno, příjmení, telefonní číslo, email.
  • Tyto osobní údaje použijeme pouze pro účely zasílání obchodních sdělení (nabídek a newsletterů) a realizace lekcí a kurzů. Osobní údaje budeme evidovat po dobu neurčitou.
  • Na svých webových stránkách budeme shromažďovat následující soubory cookies s níže uvedenými účely a maximální dobou zpracování:

Typ

Název

Účel

Maximální doba zpracování

Cookies třetích stran

Google Analytics

Získání statistických informací včetně informací o konkrétních aktivitách na webových stránkách

540 dnů

Cookies třetích stran

Google Adwords

identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Google, opětovné cílení reklamy (retargeting)

540 dnů

Cookies třetích stran

Google Doubleclick

identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Google, opětovné cílení reklamy (retargeting)

540 dnů

Cookies třetích stran

Facebook

identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Google, opětovné cílení reklamy (retargeting)

180 dnů

  • Výše uvedené osobní údaje budeme zpracovávat pouze s vaším výslovným souhlasem, který můžete kdykoli odvolat buď prostřednictvím přijatého obchodního sdělení nebo zasláním požadavku na emailovou adresu info@studiofascinace.cz či na adresu sídla společnosti Správce.
  • Na svých webových stránkách budeme shromažďovat následující soubory cookies s níže uvedenými účely a dobou zpracování:

Typ

Název

Účel

Maximální doba zpracování

Cookies třetích stran

Google Analytics

Získání statistických informací

540 dnů

  • Osobní údaje mohou být zpracovávány automatizovaně i manuálně.
  • Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, mohou je však pro Správce zpracovávat i tito zpracovatelé:

Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Sesbírané cookies soubory jsou následně zpracovány společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
Sesbírané cookies soubory jsou následně zpracovány společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.facebook.com/full_data_use_policy.

Mailchimp - The Rocket Science Group, LLC675 Ponce De Leon Ave NE Suite 5000 Atlanta, GA 30308 USA
Zásady práce s osobními údaji jsou dostupné zde: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Osobní údaje mohou případně zpracovávat i další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

  • Vaše data jsou v bezpečí, neboť pro jejich zpracování používáme aplikace renomovaných globálních společností. Data jsou uložena a zálohována převážně v cloudových úložištích globálních dodavatelů v regionu EU, případně dodavatelů, kteří splňují podmínky Data Privacy Shield – bližší informace o skupině těchto dodavatelů a ochraně dat naleznete zde: https://www.privacyshield.gov/. Uložená data jsou v cloudových úložištích zabezpečena šifrováním a v rámci naší společnosti jsou zavedena opatření pro ochranu osobních údajů.
  • Vezměte, prosíme, na vědomí, že dle stávající legislativy máte právo:
    • - vzít souhlas kdykoliv zpět. V případě souborů cookies je možné toto provést změnou nastavení internetového prohlížeče. Webové stránky lze prohlížet a používat i v režimu, který neumožňuje sbírání souborů cookies, resp. údajů o chování návštěvníka webu.
    • - požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • - požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • - vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • - požadovat po nás výmaz vašich osobních údajů,
    • - na přenositelnost osobních údajů,
    • - v případě pochybností o zákonném zpracování osobních údajů se můžete obrátit na správce osobních údajů – společnost DIADEM Praha, spol. s.r.o. nebo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.
  • Správce si vyhrazuje právo, jakkoliv a kdykoliv měnit a doplňovat tyto Podmínky a poučení o ochraně osobních dat v rámci platné legislativy. Aktuální stav bude vždy umístěn na těchto stránkách.